head
Centrale verwarming | CV-ketels | Vloerverwarming | Badkamers & Toiletten | Ventilatie | Zonne Energie | Gashaarden | Service & Onderhoud
Slideshow Image 1
Slideshow Image 6
Slideshow Image 6
Slideshow Image 6
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Energielabel

Vanaf 1 januari 2015 moet een woning een definitef energielabel hebben bij de overdracht naar een nieuwe eigenaar. Wanneer u uw woning te koop gaat zetten of te koop staat denk hier dan tijdig aan. Een woning met een hoger energielabel is aantrekkelijker in de verkoop van uw woning. De nieuwe eigenaar kan hieruit aflijden dat de energiekosten lager zijn, het wooncomfort groter is en de woning beter voor het milieu is in de omgang met energie bij een hoger energielabel.

Is uw energielabel laag en wenst u aanpassingen te doen aan de woning? Dan kunnen wij u hierin adviseren en mogelijk een offerte aanbieden om dit te verwezelijken. Hiermee bereikt u zelf minder uit te geven aan energiekosten en uw woning aantrekkelijker te maken voor toekomstige verkoop. Enkele verbeteringen waarbij wij u kunnen helpen zijn onder andere:

- Zuinige verwarmingsinstallatie
- Zuinige warm waterinstallatie
- Goede en zuinige ventilatie

Wilt u meer informatie over het verhogen van uw energielabel of een offerte voor de verbetering van uw woning? Neem dan contact met ons op!

Bent u opzoek naar uw voorlopige energielabel? Deze kunt u vinden op www.zoekuwenergielabel.nl. Wilt u uw energielabel definitief laten maken of wijzigen? Ga dan naar www.energielabelvoorwoningen.nl.

Klantenoordeel
9.0
Bekijk de 977 beoordelingen


Vrijblijvende Offerte?
Doe hier uw aanvraag!


Nieuws
Bereikbaarheid Hemelvaart-pinksteren
Geplaatst op: 10-05-2018
Bereikbaarheid Carnavalsweek
Geplaatst op: 07-02-2018
Ga naar het nieuws archief


Acties
Gratis Bosch Product naar Keuze!
Loopt van: 01-06-2017 t/m 31-08-2017


Volg ons op Facebook!


Gasservice Venlo     Guliksebaan 3     5912 PR Venlo     077-3544058 Algemene voorwaarden