head
Centrale verwarming | CV-ketels | Vloerverwarming | Badkamers & Toiletten | Ventilatie | Zonne Energie | Gashaarden | Service & Onderhoud
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Badkamers & Toiletten
De badkamer en het toilet is tegenwoordig een belangrijke ruimte in huis. Steeds meer mensen verblijven er langere tijd in de badkamer voor de dagelijkse verzorging en/of ontspanning. Is het niet in bad of in de douche, dan wel in een stoomcabine of sauna.

Ontzorgen
Indien u dit wenst kunnen wij de complete renovatie/aanleg regelen. Als eerste zullen we door middel van een bezoek uw wensen komen doorspreken. Als u behoefte heeft om sanitair uit te zoeken in een showroom bieden wij u de mogelijkheid samen met ons een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Als u nog geen tegelzetter, stucadoor en/of elektricien heeft kunnen wij deze werkzaamheden voor u mee laten opnemen in de offerte. Hierna zullen wij u een offerte uitbrengen. Wanneer u de werkzaamheden laat uitvoeren verzorgen wij de complete installatie, planning en afwerking van uw project.

Oog op de toekomst
We bieden veel mogelijkheden in maatwerk. Tegenwoordig passen we badkamers ook aan met het oog op de toekomst. Uw bestaande badkamer is nog prima in orde, maar u wenst niet meer het bad in te hoeven stappen. Het is dan mogelijk het bad weg te halen en een inloopdouche te creëren. Met kleine aanpassingen met betrekking tot sanitair en tegelwerk is dan uw badkamer klaar voor de toekomst!

Werkzaamheden
Bij het realiseren van het project werken we altijd nauw samen met een bekwaam tegelzettersbedrijf, stucadoor en elektricien. Het staat u verzelfsprekend vrij u eigen keuze hierin te maken.

Vrijblijvende offerte op maat
Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Klantenoordeel
9.0
Bekijk de 977 beoordelingen


Vrijblijvende Offerte?
Doe hier uw aanvraag!


Nieuws
Bereikbaarheid Hemelvaart-pinksteren
Geplaatst op: 10-05-2018
Bereikbaarheid Carnavalsweek
Geplaatst op: 07-02-2018
Ga naar het nieuws archief


Acties
Gratis Bosch Product naar Keuze!
Loopt van: 01-06-2017 t/m 31-08-2017


Volg ons op Facebook!


Gasservice Venlo     Guliksebaan 3     5912 PR Venlo     077-3544058 Algemene voorwaarden