head
Centrale verwarming | CV-ketels | Vloerverwarming | Badkamers & Toiletten | Ventilatie | Zonne Energie | Gashaarden | Service & Onderhoud
Slideshow Image 6
Slideshow Image 3
Slideshow Image 6
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
CV-ketels / Combi-ketels

Merken
Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel of combi-ketel of is uw huidige toestel aan vervanging toe? Dan bent u bij Gasservice Venlo aan het juiste adres. Wij bieden u 2 merken toestellen aan waarvan wij overtuigd zijn dat zij: goede prestaties leveren, een lange levensduur hebben en van uitstekende kwaliteit zijn. Daarbij kunt u wellicht veel geld besparen op uw energierekening door het vervangen van uw huidige toestel.

     

Type toestel
Na gelang de toepassing m.b.t. verwarming en/of uw wensen m.b.t. de warmwatervoorziening zullen we u een geschikt toestel adviseren. Hierin wordt onderscheid gemaakt in cv-ketel(solo), cv-ketel met voorraadboiler(tapwater) of combi-ketel.

Energiebesparen
Bij het vervangen van uw huidige toestel kan het zijn dat u veel energie gaat besparen. Het rendement van toestellen is in de loop der jaren sterk verbeterd. Dit kan bij verouderde cv-ketels oplopen tot wel 25%! Ook wanneer u van een Verbeterd Rendement (VR) naar een Hoog rendement (HR) toestel een overstapt, kan dit u een hoge besparing opleveren in energiebebruik.

A-label pomp
Naast de energiebesparing op het rendement van de toestellen dient er bij door strengere Europese regels vanaf 2015 een A-label pomp gebruikt te worden. Een pomp bevindt zich in elk toestel en dient voor de circulatie van het water door de cv-installatie. De Nefit Trendline en Remeha Calenta zijn al van een dergelijke A-label pomp voorzien. Dit leverd u tijdens de levensduur van het toestel enkele honderden euro's aan besparing op het stroomverbruik.

Verschillen tussen Nefit en Remeha
Op de Nefit toestellen zit 15 jaar fabrieksgarantie* op de warmtewisselaar. M.u.v. de Nefit Proline NxT met fabrieksgarantie* van 10 jaar op de warmtewisselaar.

Nefit produceerd sinds 1965 de conventionele cv-ketel waarbij ze is in 1980 als eerste met de Hoogrendement (Nefit Turbo HR-ketel) op de markt kwamen. Een echte uitvinder dus! Bosch is sinds jaar en dag een wereldwijde producent van cv-ketels, voor 2001 onder de naam Radson. Door een overname van het moederbedrijf van Nefit, is Nefit een onderdeel van Bosch vanaf 2004. Door de jarenlange ervaringen van Nefit en Bosch samen te bundelen is in 2012 de nieuwe innovatieve Nefit Trendline op de markt gebracht. Dit is een product van Bosch Thermotechniek met als merknaam Nefit in Nederland.

Remeha is sinds 75 jaar een nederlandse en in europa actieve speler op de markt van cv-ketels, waarbij het in de loop der jaren innovatief bezig is.

Vrijblijvende offerte aanvraag
Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven bij de aanschaf van een nieuw toestel maken wij graag met u een afspraak. Tijdens het bezoek zal de installatie en uw persoonlijke situatie/wensen doorgenomen worden zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Recente ketel acties kunt u aan linkerkant van deze pagina bekijken...!

* = volgens voorwaarden fabrikant

Klantenoordeel
9.0
Bekijk de 977 beoordelingen


Vrijblijvende Offerte?
Doe hier uw aanvraag!


Nieuws
Bereikbaarheid Hemelvaart-pinksteren
Geplaatst op: 10-05-2018
Bereikbaarheid Carnavalsweek
Geplaatst op: 07-02-2018
Ga naar het nieuws archief


Acties
Gratis Bosch Product naar Keuze!
Loopt van: 01-06-2017 t/m 31-08-2017


Volg ons op Facebook!


Gasservice Venlo     Guliksebaan 3     5912 PR Venlo     077-3544058 Algemene voorwaarden