head
Centrale verwarming | CV-ketels | Vloerverwarming | Badkamers & Toiletten | Ventilatie | Zonne Energie | Gashaarden | Service & Onderhoud
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Honeywell Evohome
Evohome biedt de ultieme beleving qua comfort, controle en efficiëntie. Een draadloze zoneregeling waarmee je op eenvoudige wijze de warmte in huis regelt en ook nog eens behoorlijk op energie bespaart!

Voordelen en mogelijkheden

Meer comfort - regel de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment. Gewoon vanuit je luie stoel, onderweg of waar dan ook op de wereld.

Meer controle - pas het comfort snel aan vanaf je werk of elke andere willekeurige locatie met je smartphone via de handige evohome-app.

Meer efficiëntie - bepaal zelf waar, wanneer en voor wie er warmte in de woning nodig is en verspil zo geen kostbare energie! In elke ruimte voldoende comfort en slim energie besparen.

Evohome is geen gewone ‘slimme‘ thermostaat, maar het brein van je centrale verwarming!

IntroductievideoEvohome Ambassadeur

Als Honeywell Evohome ambassadeur in Venlo bent u bij ons het juiste adres. Gasservice Venlo is door Honeywell geselecteerd om in Venlo als ambassadeur het Evohome systeem te verkopen en installeren. Getraind door Honeywell voor de installatie en service aan het systeem helpen wij u graag.

Geïnteresseerd in Evohome?

Ben u geinteresseert in het Evohome systeem? Wij beschikken over een werkend systeem in onze showroom. Voor een afspraak m.b.t. advies of een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons.
Klantenoordeel
9.0
Bekijk de 977 beoordelingen


Vrijblijvende Offerte?
Doe hier uw aanvraag!


Nieuws
Bereikbaarheid Hemelvaart-pinksteren
Geplaatst op: 10-05-2018
Bereikbaarheid Carnavalsweek
Geplaatst op: 07-02-2018
Ga naar het nieuws archief


Acties
Gratis Bosch Product naar Keuze!
Loopt van: 01-06-2017 t/m 31-08-2017


Volg ons op Facebook!


Gasservice Venlo     Guliksebaan 3     5912 PR Venlo     077-3544058 Algemene voorwaarden